Offerte

Tijdens een vrijblijvende (en kosteloze) eerste afspraak bij u thuis inventariseren wij uw wensen. Alle praktische zaken worden doorgenomen. U wilt bijvoorbeeld ruimte voor het konijn, een terras in de schaduw of plek voor een droogmolen. Voor ons is het van belang te kijken naar de ligging van de tuin, de grondsoort te bepalen en de tuin op te meten. Wanneer u in het bezit bent van een kadastertekening ontvangen wij graag een kopie. Behalve dat de tekening maatvast is, kunnen we zo efficiënter werken omdat we niet alle maten hoeven op te nemen.

Wij kijken altijd naar de omgeving, de stijl van het huis en de inrichting en smaak van u als klant. Ook maken we foto’s van de bestaande situatie. We nemen zelf beeldmateriaal mee, (of mailen dit naderhand door zodat u op u gemakt kunt kijken) van stijlen en sfeerimpressies van tuinen, waar u van aangeeft wat u aanspreekt en wat niet.

Dit alles zorgt voor een helder en goed beeld van waaruit wij een schetsontwerp kunnen gaan maken. Uiteraard bespreken we het budget dat u beschikbaar heeft voor uw nieuwe tuin.

Naar aanleiding van de inventarisatie ontvangt u van ons een gespreksverslag met daarin weergegeven wat uw wensen en eisen zijn. Mochten er nog zaken ontbreken die voor u belangrijk zijn, kunnen die als nog worden doorgegeven.

Bekijk projecten >>
Contact opnemen >>

Copyright © 2014  |  Links   |   Uwweb website CMS