Beplantingsplan

De beplanting maakt u tuin af. Het is dan ook zeer belangrijk dat de beplanting goed gekozen wordt. U wilt immers niet na 1 jaar allerlei planten moeten vervangen omdat ze niet zijn aangeslagen.

U ontvangt van ons een beplantingsplan (schaal 1:50/1:25). Hierop staan alle plantvakken met coderingen die corresponderen met de beplantingslijst. Voorafgaand aan het beplantingsplan maakt Passie voor Flora een zogeheten beplantings-indicatieplan. Hierin leggen we vast wat het doel is van bepaalde plantvakken en borders en wat de eisen zijn van een bepaald plantvak.

Ook ontvangt u van ons een plantschema (schaal 1:50/1:25). Dit is een gedetailleerde tekening met de exacte locatie van iedere plant binnen een vak. Afhankelijk van de grootte van de tuin, kan deze informatie ook in het beplantingsplan zijn opgenomen. Met het plantschema kan de hovenier (of u zelf) gemakkelijk alle planten op hun plaats zetten.
Daarnaast krijgt u een sfeer-beplantingsplan met daarin een fotoweergave van alle planten. Dit geeft een goed beeld van het kleurenpalet dat uw tuin krijgt. Een plantbestellijst(welke plant, hoeveel per soort en welke maat) en een plantkenmerken overzicht (kleur, hoogte, bloeitijd en een foto) behoren eveneens bij het complete pakket dat u van ons ontvangt.

Bekijk projecten >>
Contact opnemen >>

Copyright © 2014  |  Links   |   Uwweb website CMS