Over ons

Geen compleet ontwerp maar gewoon een advies? Dat kan! Bel of mail mij voor een afspraak, in ongeveer 2 uurtjes tijd help ik u om u tuin weer levendiger en prettiger te maken voor mens en dier! Kosten hiervan bedragen 150 euro incl. reiskosten tot 20km. (daarbuiten reken ik 0,19 cent p.km.)

----------------------------------------------

Bij Passie voor Flora kunt u terecht voor een tuinontwerp en beplantingsplan waar de Passie voor groen en natuur van afspat.
Een tuin voelt prettig en leefbaar aan wanneer er een goede verhouding tussen groen en verharding is. Een levende tuin is een tuin waarin het voor iedereen fijn is om te zijn. Een stukje natuur in uw eigen leefomgeving waarin het prettig vertoeven is voor vogels, vlinders, bijen en andere fauna; dat is wat ik nastreef in mijn ontwerpen.

Een tuin kan in iedere stijl vriendelijk voor de natuur worden: of het nu modern is met strakke lijnen of juist wat losser met rondere vormen. Binnen mijn ontwerpen houd ik rekening met hergebruik van materialen, voldoende ruimte voor regenwater berging/filtering en uiteraard ook met het budget wat te besteden is.

Een tuin hoort voor een groot deel groen te zijn; daarom heeft beplanting een bijzondere plek in mijn ontwerpen. Een tuin is geen woonkamer met verharding, een bank en wat schilderijen aan de muur, want dat heeft u in huis al. Bovenal verdient iedere tuin een boom, hoe klein de tuin ook is. Schaduw van een boom is de prettigste schaduw die er is en geeft natuurlijke verkoeling.

In mijn ontwerpen zorg ik ervoor dat u in ieder seizoen kijkplezier heeft en kunt genieten van en vooral ín uw tuin. In de winter is iedereen bijvoorbeeld meer binnen. Daarom zorg ik dat er dan buiten heesters, bolletjes en vaste planten in bloei staan die je vanuit je woonkamer kunt zien.

Heeft u groene vingers en wilt u veel tijd besteden in de tuin of wenst u juist een onderhoudsarme tuin? U bent in beide gevallen bij mij aan het juiste adres. Iedere tuin die ik maak is uniek en gemaakt voor de bewoners met de wensen en eisen van de bewoners.

 

Bekijk projecten >>
Contact opnemen >>

Copyright © 2014  |  Links   |   Uwweb website CMS